محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
حداقل تعداد برای خرید این محصول : 1
50 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
جورابهای آنتی آمبولی و ضدترومبوز یا تد (D.E.T) را پزشکان متخصص برای درمان و جلوگیری از مشکلات و بیماریهای مختلفی تجویز میکنند. اغلب آنها برای استفادهی ساعتی در روز تجویز میشوند که در مدتزمان یکساعته میتوان برای حمام و کارهایی دیگر، آنها را از پا درآورد. جوراب آنتی آمبولی یا تد، نوعی جوراب فشرده کننده هستند.
جورابهای تد، از تشکیل شدن لختهی خون در پاها جلوگیری میکند و این کار را با افزایش میزان برگرداندن خون داخل وریدی از کف پاها به بالای پا انجام میدهد. فشردهسازی خفیف این جورابها، در افرادی که بستری یا بسیار کمتحرک هستند، به رگها و مجاری لنفاوی کمک میکند تا خون را به طرف قلب و مایع لنفاوی را در جریان نرمال خود بازگردانند.
جوراب ضد ترومبوز، با نام چند شرکت سازندهی مختلف در بازار موجود هستند و سایزبندی آنها طبق اندازههای پا میباشد. این جورابها در سایزهای تا روی زانو و تا روی ران موجود هستند که طبق تجویز متخصص انتخاب میشوند. این جوراب ممکن است دارای روی شست باز یا بسته باشد. رنگ آنها معمولاً سفید است، اما ممکن است در رنگهای مختلف دیگری نیز یافت شوند.
جوراب آنتی ترومبوز برای افرادی که برای مدتزمان طولانی بیحرکت هستند بسیار مفید است، مانند بیمارانی که در دوران بهبودی بعد از عمل جراحی به سر میبرند یا بیمارانی که دچار یک بیماری بسیار جدی هستند. این جورابها همچنین برای افرادی که به خاطر شکستگی استخوان، کشیدگی یا دیگر مشکلات ارتوپدی، بستری شدهاند مفید خواهد بود. این جورابها اغلب برای افرادی که سابقهی لخته شدن خون یا احتمال وقوع یک لختگی خون در آنها بسیار زیاد باشد مورد استفاده قرار میگیرد. متخصصین و پزشکان درزمینه بیماریها و مشکلات استخوان و مفاصل اعتقاد دارند که جورابهای تد (TED) همچنین به کاهش ورم پا در طی دورهی استراحت و بیحرکتی بعد از جراحی کمک خواهد کرد.
جورابهای ضد آمبولی اغلب در ابتدا توسط یک پرستار برای بیمار پوشیده میشوند. وقتیکه بیمار خود این جورابها را به پا میکند، باید بهدقت از دستورالعملهای پرستار یا پزشک خود پیروی کند. اگر به یادآوری نکتهای نیاز داشتید، دستورالعمل نوشته شدهای که نحوهی صحیح استفاده از جوراب را شرح میدهد، معمولاً در بستهبندی جوراب یافت میشود. جوراب باید در قسمت انگشتان پا راحت باشد، بدون آنکه هیچ چینوچروک یا برآمدگی ایجاد کند. اگر پرستار یا شخصی که مراقبت بیمار است به او در پوشیدن جوراب کمک میکند، بهتر است بجای آنکه در جلوی انگشتان پای فرد بیمار قرار بگیرد، در نزدیکی بالاتنهی او بنشیند یا بایستد. از این زاویه، میتوان جوراب را راحتتر از پا بالا کشید.
جورابهای ضد آمبولی یا TED، بهعنوان راهحلی پیشگیرانه برای بیمارانی که در بستری به سر میبرند مورداستفاده قرار میگیرند. این جورابهای ضد آمبولی، همانطور که از نامشان پیداست برای پیشگیری از ترمبیوز عروقی (VTE) طراحیشدهاند. شایعترین نوع از این بیماری و عارضهی خطرناک و شاید مرگبار، ایجاد یک لختهی خون در یکی از رگهای عمیقتر میباشد که از آن به عنوان ترومبوز سیاهرگی عمقی یا DVT یاد میشود. در بسیاری از موارد، جورابهای آنتی آمبولی، فشار تدریجی کافی را برای افرادی که در بیشتر ساعات روز سرپا میایستند، راه میروند یا مینشینند، فراهم نمیکند. برای این دسته از افراد، جورابهای فشرده کنندهی دیگری که دارای سطوح فشردگی ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر جیوه یا حتی بالاتر هستند ممکن است برای درمان نوع و شدت مشکلی که روی جریان خون در پاها تأثیر منفی میگذارد، نیاز باشد.
جورابهای ضد آمبولی برای استفادهی بیمارانی که بیحرکت هستند یا برای چند روز، بیشتر وقت خود را در حالت نشسته روی یک صندلی یا دراز کشیده به سر میبرند (در اصطلاح پزشکی به آنها بیماران غیر سرپایی میگویند)، طراحیشدهاند. پزشک متخصص یا جراحی که مسئول سلامتی شما میباشد، شما را از زمان استفاده از این جورابها (روز و یا شب) و مدت زمان استفاده از آنها (مثلاً بعد از جراحی) مطلع خواهد ساخت. هدف از پوشیدن جوراب تد، کمک به جلوگیری از جمع شدن خون در پاها و کاهش خطر تشکیل لخته خون در رگهای پا میباشد. تشکیل لختههای خونی در رگها را نیز ترومبیوز سیاهرگی،DVT یا ترومبوآمبولی میگویند. خطر ابتلا به این عارضه در طی مدت بستری شدن در بیمارستان، به طور مثال بعد از یک جراحی طولانی (بیشتر از یک ساعت)، یا در مواردی از جراحی لگن یا پا افزایش خواهد یافت. لختههای خونی میتوانند بسیار خطرناک باشند. اگر در داخل رگ رها شوند، میتوانند به قلب و ریهها برسند که در آنجا ممکن است باقی بمانند و منجر به بروز یک آمبولی ریوی (PE) شوند که میتوانند باعث ایجاد آسیبی جدی یا حتی در مواردی بسیار شدید منجر به مرگ شوند.
جورابهای ضد آمبولی معمولاً برای استفاده بلندمدت برای یک بیمار نمیباشند. این جورابها دارای یکروند فشردهسازی تدریجی هستند که به طور کلی در دامنهی ۸ تا ۱۵ میلیمتر جیوه میباشد. فشردهسازی تدریجی به این معناست که فشار اعمال شده در ناحیهی قوزک پا در بالاترین حد است و هر چه از پا بالا میرود این فشار بهتدریج کمتر میشود. موضوعی که دربارهی جورابهای ضد آمبولی گفته میشود این است که پوشیدن آنها برای افرادی که از آرتروز رنج میبرند یا قدرت کافی در دستانشان ندارند، کاری دشوار خواهد بود. برای بیمارانی که بستری هستند، این مشکل وجود ندارد زیرا پرستارها و کارکنان بیمارستان به آنها در پوشیدن و درآوردن جورابها کمک میکنند. برخی از افرادی که از این جورابها استفاده میکنند، علیرغم بستن باند به دور جوراب، به خوبی نمیتوانند آن را تحمل کنند و در پای خود نگهدارند و مجبورند آن را در طی روز تنظیم و جابهجا کنند. همانند همهی جورابهای فشرده کننده، اندازهگیری مناسب سایز پای بیمار برای متناسب بودن جورابهای ضد آمبولی و پیشگیری از هرگونه فشردگی و رول شدگی جوراب بسیار حائز اهمیت است، زیرا این مشکلات میتوانند سبب بروز یک اثر شریانبند شوند که دارای تأثیر خلاف انتظار و زیانبخش برای بیمار خواهد بود.
نکته: جورابهای ضد آمبولی، مانند همهی انواع جورابهای فشرده کننده، برای همهی بیماران مناسب نیستند. بهطور مثال، اگر دچار بیماری سرخرگ محیطی (PAD) هستید، این جورابها به شما توصیه نمیشود زیرا مانع از خونرسانی به پاها میشوند.
برخلاف جورابهای ضد آمبولی، جورابهای فشردهسازی تدریجی برای افرادی طراحی شده است که قادرند از جایشان بلند شوند و راه بروند (در اصطلاح پزشکی به آنها بیمار سرپایی گفته میشود). این جورابها میتوانند برای افرادی که از بیمارستان مرخص یا تجهیزات بیمارستانی و درمان بلندمدت خلاص شدهاند، به کار برده شوند. اگر این بیماران هنوز باید از این جورابهای فشردهساز استفاده کنند، پزشک باید با توجه به وضعیتشان، اطلاع دهد که بهترین نوع جوراب فشردهسازی (تا زانو تا ران یا مدل جورابشلواری) برای آنها کدام است. علاوه بر این، پزشک میتواند همچنین تعیین کند که برای رسیدن به بهترین نتایج و راحتی بیشتر، چه میزان فشردهسازی باید استفاده شود.
بسته به موقعیت بیمار، جورابهای فشردهسازی و ساپورت برای مراقبتهای پیشگیرانه و به عنوان یک گزینهی درمانی بلندمدت برای طیف وسیعی از بیماریها و شرایط فیزیکی موجود میباشند. جورابهای فشردهسازی جدید و جوراب شلواریهای کامل و فشرده کننده در سبکها و مدلها و رنگهای مختلفی در بازار به فروش میرسند و حتی انواع طراحیها و با همهی درجات فشردهسازی موجود میباشند.
جوراب تد را باید تمیز و خشک نگه داشت. اگرچه میتوان آنها را هر روز شست، اما بهتر است دو یا چند جفت از آنها را داشته باشید تا در صورت کهنگی و پارگی جوراب آن را تعویض کنید. اگر پوشیدن این جورابها برایتان دشوار است، میتوانید قبل از پوشیدن مقدار پودر بچه به پاها بزنید. جوراب نباید در ناحیهی ران یا ساق پا برگردانده شود. اگر فردی دارای علائمی از تشکیل لخته در جریان خون در پا باشد، باید قبل از استفاده از جورابهای ضد آمبولی با پزشک خود مشورت کند، زیرا استفاده از آن ممکن است موجب رها شدن و راندن لختهی خون شود.
قیمت جوراب واریس آنتی آمبولی به عوامل متعددی از جمله جنس و مواد به کار رفته در آن، ارتفاع جوراب، باز بودن یا نبودن محل انگشتان و برند تولید کننده آن دارد.
روغن موتور کاسترول مگناتک مدل 10w40 SM حجم 4 لیتر
روغن موتور بهران اکسترا توربو دیزل 15W40 بیست لیتری
ملحفه یکبار مصرف رول 20 متر 17 گرم عرض پرفوراژ دار 60
ملحفه یکبار مصرف رول 18متر 17 گرم عرض 80 یکبار مصرف...
لوله تراکستومی شایلی کاف دار سایز 8
روغن موتور یوروپیوم 10W40 حجم 3.5 لیتر مخصوص پراید
روغن موتور بهران توربو شارژ 20W50
روغن موتور بهتام 10W40 SLحجم 4 لیتر مدل QUANTIC
روغن موتور بهران سوپر پیشتاز 10W-40 SL نیمه سینتتیک...
پیچ کارتل سرقلاویز (درمان هرزشدگی کارتل)سایز 14
روغن موتور بهران رانا SM حجم چهار لیتری (10W-40)
روغن موتور SL/CF4 10W-40 لوبرینو
جوراب واریس وریمد مدل 8230 AG کلاس 2
مچ بند آتل دار با پارچه سه بعدی MTB
نوار تست قند خون بایونیم بسته 25 عددی
روغن موتور سوپر پاور 20W50 اسپیدی 4 لیتر
روغن موتور اسپیدی مدل Turbo Plus 20W-50 حجم 20 لیتر
فیلتر هوا سرعت فیلتر مدل C158 مناسب برای پژو 405 و ...
خمیر استومی کولوپلاست COLOPLAST PASTE 2650
سوند فولی سیلیکونی روش آلمان سایز 18