پارافین ازمک

( pk100458 )
  • حجم : 60 میلی
  • عصاره : ندارد
  • جهت مصارف: جلا دادن سطوح چوبی , حفظ رطوبت پوست,
  •  مجوز : دارد
  • شماره مجوز: 21/1459

7,000 تومان بدون مالیات.

20 قلم

پارافین مایعی بی رنگ، بی بو و شفاف است که جزو روغن های معدنی دسته بندی‌‌ می‌شود. پارافین تصفیه شده بهداشتی یکی از ترکیبات بسیار پرکاربرد در تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی چون کرم‌ها و لوسیون‌ها است. این ماده رطوبت پوست را حفظ کرده و موجب افزایش نرمی و انعطاف پذیری آن‌‌ می‌شود. از پارافین بهداشتی می توان جهت مصارف عمومی و همچنین براق کردن و جلا دادن انواع سطوح چون داشبورد ماشین، وسایل خانه، پارکت های چوبی و... استفاده کرد. 

کاربردهای پارافین مایع چیست؟

  • لاستیک سازی
  • شمع سازی
  • کبریت سازی
  • باطری سازی
  • کابل سازی
  • ساخت سموم
  • تولید رنگ و رزین
  • تولید چسب
  • تولید پارچه و صنعت نساجی
  • تولید کاغذهای صنعتی ضد آب
  • تولید و ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی
  • صنایع ریخته گری
  • صنایع چوب و کاغذ (ساخت لوازم تحریر)
  • صنایع دفاعی
  • ساخت و تولید سیمان
  • خواص درمانی